Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمهدی طبیب زاده در چهل  و سومین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی مسائل و مشکلات حوزه گردشگری، با تاکید بر اینکه باور جدی برای توسعه گردشگری وجود ندارد، افزود: خواسته بخش خصوصی توجه جدی به گردشگری و رونق کسب و کارها در این حوزه است. وی ادامه داد: همواره جاذبه های گردشگری کرمان با صدای بلند و افتخار مطرح و آئین ها و سنت های بسیاری برگزار شده اما با عدم استفاده مناسب از این ظرفیت ها، نتیجه لازم حاصل نشده تا منجر به رونق گردشگری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیب زاده، با اشاره به اینکه آمارها حضور سالانه کمتر از 30 هزار نفر گردشگر خارجی به کرمان را نشان می‌دهد، خاطرنشان کرد: تعداد گردشگران خارجی و حتی گردشگران داخلی با متوسط اقامت خوب به گونه‌ای نبوده که تاثیر چندانی در رونق اقتصادی استان بگذارد. رئیس اتاق کرمان در ادامه ضمن انتقاد از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان به دلیل ساختار، اعتبارات و جایگاه ضعیف، تصریح کرد: خواسته بخش خصوصی تقویت این دستگاه و کمک به رونق و توسعه گردشگری در استان است.

طبیب زاده، با اشاره به سهم پایین بخش گردشگری از تسهیلات بانکی گفت: به دلیل طولانی مدت بودن بازده اقتصادی سرمایه گذاری ها در گردشگری، باید تسهیلات با بازپرداخت بلند مدت به فعالان این بخش ارائه شود و به نظر می رسد استان کرمان نتوانسته از تسهیلات صندوق توسعه ملی در این حوزه استفاده کند. وی در ادامه به نامناسب بودن ترمینال فرودگاه کرمان برای مردم و گردشگران اشاره کرد و افزود: امیدواریم اجرای طرح جامع توسعه ترمینال فرودگاه کرمان که قراردادی با بخش خصوصی در این زمینه منعقد شده بزودی اجرایی و این ترمینال در شان کرمان راه اندازی شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بخش خصوصی بودجه دولت صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۸۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  •  جیب‌بُرترین شهرهای اروپا برای گردشگران کدام‌ها هستند؟
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • نشست فصلی سران حزب اعتدال و توسعه با هدف برنامه ریزی کلان در سال ۱۴۰۳
  • رقابت 21 هزار کرمانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند